OLD-social-instagramapp-storearea-applicatoriarea-privatiarea-produttoriarea-progettistiarea-rivenditoriarrow-downarrow-rightbackbookcalculatorcarousel-leftcarousel-rightcart-2cartclosecontrolsdownloademailenvelopeeyefai-da-te-iconfilterfinituraflaggoogle-playlinklock-altlogo-anniversariologo-fila-2023_negativelogo-fila-footerlogo-filalogo-recommendedmailmarker-2marker-filamarkermateriali-esternomateriali-finituramateriali-internomateriali-lavaggiomateriali-manutenzionemateriali-pavimentomateriali-pretrattamentomateriali-protezionemateriali-rivestimentomateriali-topnewsletter-arrownewsletterpagenav-gridpagenav-nextpagenav-prevphone-2phone-filledphoneplay-2playplusprintprofessional-iconprotezionepuliziaquestionsearchshare-facebookshare-googleplusshare-linkedinshare-twittersharesistemislider-arrow-leftslider-arrow-rightsocial-facebooksocial-flickr-bnsocial-flickrsocial-instagramsocial-instagram_newsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetoolbar-apptoolbar-capitolatotoolbar-certificationstoolbar-downloadtoolbar-eyedroppertoolbar-performance-warrantytoolbar-product-compliancetoolbar-product-safetytoolbar-product-sheettoolbar-product-techtoolbar-recycletoolbar-retailertoolbar-supporttoolbar-videotutorialupload-file
Τι να κάνετε εάν...

Αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας

NODROPS

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

NODROPS

NODROPS

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

ποια είναι η χρήση του;

  • Καθαρίζει και προστατεύει τις γυάλινες επιφάνειες, καθιστώντας τις υδρόφιλες, οπότε το νερό γλιστρά και φεύγει χωρίς να αφήνει ίχνη αλάτων.
  • Ιδανικό για θαλάμους ντους.

πλεονεκτήματα

  • Περιέχει βιοαποικοδομήσιμα συστατικά
  • Εύκολο στην εφαρμογή, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα καθότι δεν αφήνει κηλίδες, οικολογικό.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή συντήρηση σε βρύσες, ατσάλινες λεπτομέρειες και πλέξιγκλας.
  • Η μη όξινη σύνθεσή του το καθιστά κατάλληλο για χρήση ακόμη και σε υλικά ευαίσθητα στα οξέα ή κοντά στα οποία δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οξέα.
  • Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, καθιστά περιττή τη χρήση άλλων προϊόντων κατά των αλάτων.

ιδανικό για

  • ΘΑΛΑΜΟΙ ΝΤΟΥΣ
  • ΓΥΑΛΙ
  • ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΩΣΑΪΚΟ
  • ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ
  • ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Μέθοδος χρήσης

Χωρίς αραίωση: έτοιμο για χρήση.

Εφαρμογή:
Ψεκάστε την επιφάνεια με NODROPS κρατώντας το μπουκάλι σε όρθια θέση, περίπου 20-30 cm από το σημείο εφαρμογής. Περάστε με απορροφητικό χαρτί ή μαλακό και στεγνό πανί για να κατανείμετε το προϊόν ομοιόμορφα. Αφήστε το να στεγνώσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ντους αμέσως.Για να επιτύχετε ένα άριστο αποτέλεσμα, συνιστάται να πραγματοποιείτε μόνιμα συντήρηση με το NO DROPS.Αν στην επιφάνεια εφαρμογής υπάρχουν εμφανή ίχνη αλάτων πριν από την εφαρμογή του NO DROPS, συνιστάται πέρασμα με το ενδεδειγμένο απορρυπαντικό VIA BAGNO.

μορφές

Φιάλες των 750 ml με ακροφύσιο σπρέι (trigger): κιβώτια των 6 τεμαχίων

About us

Excellent product! It just took one spray to get rid of a patch of mould on the wall, without leaving a trace. The bathroom’s as good as new. Highly recommended!
Lucia Vitali

Επιλέξτε την περιοχή σας

Επιλέξτε τη χώρα σας

Επιλέξτε τη γλώσσα σας